DECHY LOVASTANYA
6050 Lajosmizse, Mizse 339, | GPS N 47.07084° E 19.58970° | m.: (+36) 20 230.7917

Szálláslehetőségek a

Dechy Lovastanya és VendégházbanSzállásainkÜdvözöljük a Dechy-Lovastanya és Vendégház oldalán, amely egy több generáció óta álló a Duna –Tisza között elterülő világ jellegzetes építészeti és életmódbeli kultúrát magában foglaló hely, amelyet most megszeretnénk mutatni Önöknek. Lovastanyánk egész évben nyitva áll vendégeink részére. Szobáink összkomfortosak, kényelmesek és a nyugodt pihenést szolgálják. Az étkezőben a vendégeink a finom házias ételek elfogyasztása mellett, olvashatnak a házi könyvtárunkból választott könyvekből vagy játszhatnak különböző társas játékokkal, vagy csak jót beszélgethetnek egy finom pohár bor mellett.

A nyugodt pihenést szolgálják a kerti pihenők,és az udvar árnyat adó fái. Az épületek a fehérre meszelt falaikkal, nádtetejükkel és a muskátlis ablakaikkal a hamisíthatatlan tanyasi miliőt árasztanak magukból. Nálunk a napfelkeltét vagy napnyugtát szeretné látni nem kell hozzá mást tenni csak ki kell lépnie a szobája ajtaján. Szobák berendezése tükrözi a falusi hangulatot, praktikusak és otthonosak. A szobáink bérelhetők reggelivel, fél és teljes panziós ellátással.

Szobáink: 2db 3 ágyas , 4db 2ágyas


Szobafotók

A szobákról és étteremről megtekinthetők további fotók facebook oldalunkon ide kattintva >>>> Fotók

szobák szobák szobák szobák szobák szobák szobák szobákszobákszobákszobákszobákA szobákról és étteremről megtekintehtők további fotók facebook oldalunkon ide kattintva >>>> Fotók