DECHY LOVASTANYA
6050 Lajosmizse, Mizse 339, | GPS N 47.07084° E 19.58970° | m.: (+36) 20 230.7917

Lovaglási lehetőség

Dechy Lovastanyán


 


TereplovaglásTereplovaglás: A tereplovaglás az egyik legszebb ága a lovaglásnak. amikor a ló és lovasa igazán szabadon a természetben együtt létezik.Ezt a lehetőséget kínáljuk Önöknek itt az Alföldön.ahol több órán keresztül lehet lovagolni erdőkön és mezőkön keresztül és csak az itt élő vadállatokkal találkozik a lovas.A tereplovaglás közben garantált a teljes kikapcsolódás, a csend,a nyugalom és a mozgás öröme,ennél többre nem is kell törekednünk. Ha mind ezt szeretné megtapasztalni,nálunk ezt megteheti. Várjuk sok szeretettel.


Tereplovaglás terepakadályokkal


Ezt a lehetőséget már gyakorlott lovasoknak kínáljuk.akik már nem csak a nyugodt kikapcsolódást nyújtó tereplovaglást keresik, hanem az eléjük kerülő akadályokat is leakarják küzdeni.A dechy-lovastanyánál a terepen kialakított természetes akadályok mind ezt a lehetőséget biztosítják.


Lovaglás karámban


A lovaglás karámban mind azon lovasoknak szól,akik még szeretnének többet tanulni és és biztonságban ülni a lovon,hogy Ök is majd élvezhessék a a tereplovaglás nyújtotta örömöket. A lovasok rendelkezésére áll 1db 20×40-es és 1db 100×60-as pálya, ahol képzett oktató segítségével bővíthetik tudásukat.

 


Hubertus lovaglás


Ősszel „Hubertus” azaz vadászlovaglásokat szervezünk lovasvendégeink részére egy hosszú hétvége keretében, próbalovaglással, a vadászlovaglás napján pezsgős köszöntővel, picknikkel, majd gálavacsorával

 


Lóbértartás


Egy ideális  helyet kínálunk az Ön lovának,ahol nyugodt környezetben töltheti minden napjait. Megfelelő box, jóminőségü széna ,tiszta alom, és karámozási lehetőség,ami igazán kell egy lónak.